Näin vältät rangaistusautomaatin !

Harmittaako hallituksen uusi ”aktiivimalli”- eli kansan kielellä rangaistusautomaatti?

Rangaistusautomaatti rankaisee sinua, mikäli et tee töitä 18 tuntia jokaisen 3 kuukauden työttömyysjakson aikana. Rangaistukseksi peruspäivärahaasi tullaan leikkaamaan 4,65 % tästä seuraavan 3 kuukauden ajaksi.

Tappiosi tästä on 97 euroa ja 18 senttiä.

Ei kuitenkaan syytä huoleen! Nuorisotakuu ry tarjoaa sinulle työtä vähintään tämän 18 tuntia. Työ itsessään ei vaadi sinulta paljoa, mutta jos olet etevä, voit myös tienata kohtuullisesti.

Jos jostain syystä et onnistu työssä, saat potkut, mutta myös työtodistuksen ja irtisanomisilmoituksen, joiden avulla vältät hallituksen rangaistusautomaatin.

Eli joka tapauksessa jäät vähintään 97 euroa ja 18 senttiä voitolle.

1) LUE TYÖSOPIMUS, TÄYTÄ TIETOSI JA HYVÄKSY SOPIMUS

Työsi tulee olemaan varainhankintaa Nuorisotakuu ry:lle. Työ suoritetaan etänä.

Tarkoituksesi on saada yhdistykselle kannattajajäseniä, jotka saavat tai lahjoittavat Nuorisotakuun ry:n kirjoja. Kyseessä on työllisyyteen keskittyvän, suositun kirjasarjamme viimeinen painos, Ajantasainen Opas Työnhakuun 2.0.

Työtä suoritetaan 6 tuntia päivässä ja voit hankkia kannattajajäsenet parhaaksi katsomallasi tavalla.

2) Maksa oheinen käsittelymaksu

Tällä maksulla katetaan Nuorisotakuulle muodostuvat kustannukset ulkopuolisten palveluntarjoajien käyttämisestä. Muita kuluja ei sinulle tule. Tästä eteenpäin on sinun vuorosi olla saamapuolella.

3) Aloita työt.

KOLMEN TYÖPÄIVÄN JÄLKEEN SAAT IRTISANOMISILMOITUKSEN JA TYÖTODISTUKSEN SÄHKÖPOSTIISI, JOS ET OLE SAANUT HANKITUKSI ENSIMMÄISTÄKÄÄN KANNATTAJAJÄSENTÄ YHDISTYKSELLE.

Tulet saamaan sähköpostiisi vinkkejä miten voit saada jäseniä sekä muita työllistymismahdollisuuksia.

Myyjän opas löytyy täältä. Myyjänumeron sait Holvi-tilauksen yhteydessä ja se on muotoa RECEIPT-000238-2017, jossa 000238 on myyjänumerosi. Ilmoita kannatustuotteen ostajalle myyjänumero, jotta myynti kohdistuu juuri sinulle.