101 mahdollisuutta -hankkeessa on lukuisia yrityksiä monilla eri aloilla. Tekemätöntä työtä on tarjolla valtavasti. Näitä töitä sinulla on mahdollisuus hakea, koska olemme ne etsineet ja neuvotelleet sinulle valmiiksi. Ehdot puoleltamme on sellaiset, että työstä saa aina vähintään TES:n mukaista palkkaa ja työn on tarkoitus jatkua myös puolen vuoden koeajan jälkeen.

Kysymys kuuluu: Koska sinä voit aloittaa?

Useimmat työt eivät edellytä pohjakoulutusta, mutta tarjoavat normaalit urakehitysmahdollisuudet. 101 mahdollisuutta hankkeessa pääset suoraan oman uran alkuun.

Jos työttömyytesi on kestänyt jo vähintään puoli vuotta, nyt on oikea hetki lähteä mukaan. Työelämässä saat uusia ystäviä ja taloudellinen tilanteesi kohentuu. Elämä alkaa maistua siltä, kun sen kuuluukin.

Hankkeessa on tällä hetkellä paljon työpaikkoja ympäri Suomea, mutta pääpaino on pääkaupunkiseudulla. Työtä on tarjolla lukuisilta eri aloilta, mutta suuri tarve juuri nyt on:

Jos löysit oman alasi työpaikan, KLIKKAA TEKSTIÄ ja laita hakemus tulemaan. Jos et löytänyt yllä olevasta listauksesta omaa alaasi, voit jättää avoimen hakemuksen alla olevasta linkistä, koska työpaikkoja tulee päivittäin lisää.

Ilmoittaudu mukaan heti!